Zinzino Top 6

Wil je meer weten, bekijk dan even onderstaande Zinzino producten.

1. Breng uw lichaam in balans met BalanceOil+

Een premium mix met natuurlijke wilde visolie, rijk aan Omega-3 (EPA + DHA), polyfenolen uit olijven en vitamine D3. Zinzino BalanceOil+ helpt om cellen te beschermen tegen roesten (oxidatie) en past de Omega-6:3 balans van het lichaam aan om de normale hersenfunctie, hartfunctie en het immuunsysteem te ondersteunen.

2. Xtend+

Xtend+ is ons meest geavanceerde immuun- en voedingssupplement en is een uitstekende bron van micro- en fytonutriënten, waaronder 22 essentiële vitaminen en mineralen, evenals gezuiverde 1-3, 1-6 bèta-glucanen afgeleid van bakkersgist.

3. Protect+

Volledig natuurlijk bèta-glucaanvoedingsupplement

Het bevat de effectieve veganistische vitaminen D3 en C, die bijdragen aan een normaal immuunsysteem, en de krachtige, klinisch bewezen 1-3, 1-6 bèta-glucanen.

4. Viva+

Viva+ is een volledig natuurlijk voedingssupplement speciaal gemaakt om stress te verlichten en uw stemming en welzijn te verbeteren. Gepatenteerd extract van saffraanstigma's (affron®), vijf B-vitamines, jodium en vitamine C.

5. Essent

POLYFENOL OMEGA, BALANS VOEDINGSSUPPLEMENT

ESSENT is een nieuw Polyfenol Omega Balans supplement met polyfenol bescherming die de EPA + DHA niveaus en de Omega-6:3 balans veilig aanpast en onderhoudt en uw cellen beschermt tegen oxidatie.

Het draagt bij aan een normale hart- en hersenfunctie; ondersteuning van gezond haar, huid en nagels en het onderhoudt de normale bloedcirculatie, spier- en oogfunctie.

6. Huid Creme

Herstel je huid. Zorgt voor een gladde en gehydrateerde huid,verhoogt de elasticiteit en sterkte.
Vermindert fijne lijntjes en het opkomen van rimpels.

Scroll to Top